ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
thessaloniki kathigitis
«Εξοργιστικό να συνεχίζει να διδάσκει ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σπουδαστριών» τονίζει το Δ.Σ των Φοιτητικών Συλλόγων της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε

Δελτίο τύπου εξέδωσε το προσωρινό Δ.Σ. των Φοιτητικών Συλλόγων της Σχολή Επιστημών Υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. από την κινητοποίηση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας συλλογικά πλάι στο πλευρό κάθε γυναίκας εναντίον κάθε καταναγκασμού», τονίζει σε δελτίο τύπου η Σχολή Επιστημών Υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας εν όψει της δικής του καθηγητή του τμήματος Μαιευτικής ΔΙ.ΠΑ.Ε και ιδιώτη Γυναικολογικού ιατρείου, ύστερα από τις καταγγελίες συμφοιτητριών μας ενάντια στον καθηγητή.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου, ο καθηγητής παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει και την δίκη που έχει ξεκινήσει, συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντα του ως καθηγητής.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με απόφαση της προσωρινής διοίκησης των Σ.Ε.Υ. παράσταση διαμαρτυρίας εν όψει της δικής του καθηγητή του τμήματος Μαιευτικής ΔΙ.ΠΑ.Ε και ιδιώτη Γυναικολογικού ιατρείου, ύστερα από τις καταγγελίες συμφοιτητριών μας ενάντια στον καθηγητή.

Είναι εξοργιστικό, ακόμα και αφού έχουν ανοίξει τα στόματα, μετά τη δραστηριότητα και του ίδιου του Συλλόγου, να συνεχίζει να διδάσκει στο τμήμα, να αρνείται τις κατηγορίες  προβάλλοντας τις καταγγέλλουσες.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας συλλογικά πλάι στο πλευρό κάθε γυναίκας εναντίον κάθε καταναγκασμού, καλώντας τη δικαιοσύνη να πάρει ΤΩΡΑ καταδικαστική απόφαση. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβαίνουν αλλά τέτοια περιστατικά .

Οι φοιτητές και φοιτήτριες, οι νέες και νέοι σήμερα, δεν μπορούν να συμβιβάζονται με την εκμετάλλευση , που γεννά περιστατικά βίας και ο μόνος τρόπος είναι να χτίζουμε ασπίδα προστασίας μέσα από συλλογική διεκδίκηση και οργάνωση στους συλλόγους και τα σώματεια μας.

Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι και όλες μαζί για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Ποιες άλλες παροχές πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ

Τι ισχύει για τα σχολεία από σήμερα με τα νέα έκτακτα μέτρα

Προσλήψεις σε Δήμους: Ανοίγουν 1.700 μόνιμες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ