Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Alexandros Michailidis / SOOC
«Στο ΠΥΣΔΕ δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου», τονίζει σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Aνακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Κέρκυρας για να τοποθετηθεί για το ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας, όπου τονίζει πως «στο ΠΥΣΔΕ δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι αιρετοί εκπρόσωποι  του κλάδου».

Συνεχίζουν επισημαίνοντας πως «Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα εξακολουθεί να παρεμβαίνει στη ΔΔΕ Κέρκυρας για τα θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών, με τις όποιες ατασθαλίες και αδικίες γίνανε από μεριάς του υπουργείου με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών, των νεοδιόριστων, τη μη δημοσιοποίηση των κενών, την άνευ προηγουμένου έναρξη των υπηρεσιακών μεταβολών μέσα στον Αύγουστο, κάτι που θα δημιουργήσει ανακατατάξεις και επανατοποθετήσεις στην πορεία, μετά και την ολοκλήρωση των εγγραφών και τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων».

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Για το ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας

Με αφορμή παράπονα που έχουμε δεχτεί για αδιαφανείς διαδικασίες στη λειτουργία του ΠΥΣΔΕ,  και ενόψει της συνέχισης των υπηρεσιακών μεταβολών,  υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους  ότι στο ΠΥΣΔΕ δεν υπάρχουν αναγνωρισμένοι αιρετοί εκπρόσωποι  του κλάδου. Η κ. Βουσολίνου, δεν εκπροσωπεί κανέναν,  παρά  μόνο τον εαυτό της και αποτελεί  ξένο σώμα για τον κλάδο, ενώ η κ. Βασιλάκη έχει παραιτηθεί και δε γίνεται δεκτή η παραίτησή της.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα εξακολουθεί να παρεμβαίνει στη ΔΔΕ Κέρκυρας για τα θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών, πόσο μάλλον τώρα, με τις όποιες ατασθαλίες και αδικίες γίνανε από μεριάς του υπουργείου με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών, των νεοδιόριστων, τη μη δημοσιοποίηση των κενών, την άνευ προηγουμένου έναρξη των υπηρεσιακών μεταβολών μέσα στον Αύγουστο, κάτι που θα δημιουργήσει ανακατατάξεις και επανατοποθετήσεις στην πορεία, μετά και την ολοκλήρωση των εγγραφών και τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων. Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εξουσιοδοτεί ως εκπροσώπους του Κλάδου, για τις συνεννοήσεις με τη διοίκηση στα Θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών, την Πόπη Παγκράτη, το Σπύρο Θύμη και το Γεράσιμο Γιαννούλη και γι’ αυτό το λόγο καλούμε τη ΔΔΕ Κέρκυρας  να τους ενημερώνει επίσημα για τη λειτουργία και τις αποφάσεις της, ώστε να μπορούν και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώνουν την ΕΛΜΕ και τους συναδέλφους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα