Εκπαιδευτικοί: Η προχειρότητα του Υπουργείου Παιδείας τσακίζει κόκαλα
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καταγγέλλει, μέσω ανακοίνωσης της, πως δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ, όπου πρέπει να γίνουν οι δηλώσεις περιοχών για τους διορισμούς

Με ανακοίνωση της η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καταγγέλλει το υπουργείο Παιδείας για την «προχειρότητα» του.

Όπως καταγγέλλουν, το ΦΕΚ για τους διορισμούς δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου, χωρίς να είναι στο site του υπουργείου Παιδείας, ενώ ούτε η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ που πρέπει να γίνουν οι δηλώσεις άνοιξε.

«Χιλιάδες συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα προσπαθούν να μπουν στην πλατφόρμα, πολλοί πανικοβλήθηκαν γιατί νόμιζαν ότι έχουν αποκλειστεί», τονίζει στην ανακοίνωση της.

Επιπλέον γίνεται αναφορά στις ημέρες που είχαν περιθώριο οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν τις περιοχές διορισμού τους και παραμένει άγνωστο το επόμενο βήμα αφού δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Για μία ακόμα φορά, η προχειρότητα του Υπουργείου Παιδείας τσακίζει κόκαλα. Χιλιάδες συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα που βρίσκονται στους πίνακες του ΑΣΕΠ ζουν για μία ακόμα φορά το θέατρο του παραλόγου.

Παρότι, την Παρασκευή 23 Ιουλίου δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ που προσκαλεί τους συναδέλφους να δηλώσουν περιοχές διορισμού εντός πέντε ημερών, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι εργάσιμες ή όχι, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ το ΦΕΚ  στο site του Υπουργείου Παιδείας, ούτε άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ μέχρι στιγμής στην οποία πρέπει να γίνουν οι δηλώσεις!!
Χιλιάδες συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα προσπαθούν να μπουν στην πλατφόρμα, πολλοί πανικοβλήθηκαν γιατί νόμιζαν ότι έχουν αποκλειστεί.
Απαιτούμε εδώ και τώρα:

Το Υπουργείο Παιδείας να σταματήσει να παίζει με την αγωνία των συναδέλφων, να δώσει τώρα διευκρινίσεις για το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα. Να δοθούν κανονικά πέντε μέρες από τη στιγμή αυτή και μετά.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2022: Το νέο Μηχανογραφικό και τα νέα Τμήματα για τους υποψήφιους

Έκτακτα μέτρα από αύριο Δευτέρα σε Σχολεία και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές