Επέτειος Γρηγορόπουλου: Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες
Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες σήμερα, μέρα επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ζητούν με ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου ΠΕ νησιών Αργοσαρωνικού

Για την επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου κάνουν λόγο οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου ΠΕ νησιών Αργοσαρωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πριν από λίγη ώρα υποβλήθηκαν σε βίαιες προσαγωγές από την Ελληνική Αστυνομία μια σειρά εκπρόσωποι σωματείων και συλλογικοτήτων που τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.) θέλησαν να αποτίσουν τιμή στο χώρο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Μεταξύ αυτών μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, υγειονομικοί της πρώτης γραμμής στη μάχη ενάντια στην επιδημία, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι σωματείων, δημοτικοί  και περιφερειακοί σύμβουλοι, ακόμα και δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κρατούνται σε άθλιες, υγειονομικά, συνθήκες.

Νωρίτερα άλλοι εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, οργανώσεων και πολιτικών νεολαιών παρεμποδίστηκαν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η απαράδεκτη αστυνομοκρατία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την «υγειονομική ασφάλεια» που επικαλείται ως πρόσχημα η Κυβέρνηση, η ίδια Κυβέρνηση που έχει τεράστιες ευθύνες τόσο για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία όσο και για την συνεχιζόμενη μετάδοση της επιδημίας στους χώρους εργασίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης που αυτογελοιοποιείται μέσα από την απαγόρευση των συναθροίσεων των 4 ατόμων και άνω.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων άνευ όρων και χωρίς την απόδοση σε αυτών κατηγοριών ή προστίμων.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Self tests: Κρούσματα σε 359 μαθητές και 254 εκπαιδευτικούς

Λύκεια - Λινού: Μοριακά τεστ στους μαθητές που βγήκαν αρνητικοί

Ευτράπελες ιστορίες από το μάθημα με webex

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ