καταγγελία για την καταστολή και τις προσαγωγές
Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες σήμερα, μέρα επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ζητούν με ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου ΠΕ νησιών Αργοσαρωνικού

Για την επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου κάνουν λόγο οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου ΠΕ νησιών Αργοσαρωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

   Πριν από λίγη ώρα υποβλήθηκαν σε βίαιες προσαγωγές από την Ελληνική Αστυνομία μια σειρά εκπρόσωποι σωματείων και συλλογικοτήτων που τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.) θέλησαν να αποτίσουν τιμή στο χώρο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

     Μεταξύ αυτών μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, υγειονομικοί της πρώτης γραμμής στη μάχη ενάντια στην επιδημία, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι σωματείων, δημοτικοί  και περιφερειακοί σύμβουλοι, ακόμα και δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κρατούνται σε άθλιες, υγειονομικά, συνθήκες.

   Νωρίτερα άλλοι εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, οργανώσεων και πολιτικών νεολαιών παρεμποδίστηκαν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

     Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η απαράδεκτη αστυνομοκρατία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την «υγειονομική ασφάλεια» που επικαλείται ως πρόσχημα η Κυβέρνηση, η ίδια Κυβέρνηση που έχει τεράστιες ευθύνες τόσο για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία όσο και για την συνεχιζόμενη μετάδοση της επιδημίας στους χώρους εργασίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης που αυτογελοιοποιείται μέσα από την απαγόρευση των συναθροίσεων των 4 ατόμων και άνω.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων άνευ όρων και χωρίς την απόδοση σε αυτών κατηγοριών ή προστίμων.

 

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ και Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ για Ιράν: «Σκέφτομαι ένα περιορισμένο πλήγμα»
Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Η αινιγματική δήλωση του Αμερικανού προέδρου που «παγώνει» τη διπλωματία
Ντόναλντ Τραμπ για Ιράν: «Σκέφτομαι ένα περιορισμένο πλήγμα»
Όλγα Κεφαλογιάννη
Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Όλγα Κεφαλογιάννη αποσύρει την αγωγή επιμέλειας – Θόρυβος και πολιτικές πιέσεις πίσω από την υπόθεση
Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Συνάντηση ΑΣΕΠ με την ΟΙΕΛΕ
Συνάντηση ΑΣΕΠ και ΟΙΕΛΕ για το «εμπόριο» μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων
Κρίσιμη συνάντηση του Θάνου Παπαϊωάννου (ΑΣΕΠ) με την ΟΙΕΛΕ για τη «βιομηχανία» εικονικών τίτλων σπουδών
Συνάντηση ΑΣΕΠ και ΟΙΕΛΕ για το «εμπόριο» μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων