Σύλλογος γονέων Ηλιούπολης: «δια περιφοράς Συνεδριάσεις»
Ο Σύλλογος γονέων Ηλιούπολης Καλούν την Διοίκηση του Δήμου και τις Δημοτικές Παρατάξεις που συμμετέχουν δια των αντιπροσώπων τους στο Δ.Σ. της Β΄ Βαθιάς Σχολικής Επιτροπής, να πάρουν θέση επί του θέματος

Από τον Μάρτιο που ξέσπασε η Πανδημία του Covid – 19 και πάρθηκαν μέτρα προστασίας, όλα τα Διοικητικά  Συμβούλια, σε Περιφέρειες, Δήμους, Νομικά Πρόσωπα,    και Συλλόγους, συνεδριάζουν είτε δια ζώσης με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις – αποστάσεις σε μεγαλύτερους ή και σε ανοιχτούς χώρους είτε διαδικτυακά .

Όλοι εκτός από το Δ.Σ.  της  Β΄ Βαθιάς Σχολικής Επιτροπής του  Δήμου μας, του οποίου ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας, επιλέγει τις «δια περιφοράς Συνεδριάσεις».

Παρά το γεγονός ότι σε πρόσφατη συνάντησή μας με τον κ. Δήμαρχο, θέσαμε το θέμα ζητώντας την παρέμβασή του, ο κ. Ντέτσικας γι’ ακόμη μια φορά καλεί το Δ.Σ. την Τρίτη 1.12.2020 σε «δια περιφοράς συνεδρίαση»

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. πρόεδρος έχει κάποιου είδους “αλλεργία”  στον  - έστω και διαδικτυακό – διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ  των μελών του Δ.Σ. αλλά, σε κάθε περίπτωση εμείς ως εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων της πόλης, δεν θα «νομιμοποιήσουμε» με την συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους «Συνεδριάσεις», αυτήν την βαθύτατα αντιδημοκρατική νοοτροπία

Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου και τις Δημοτικές Παρατάξεις που συμμετέχουν δια των αντιπροσώπων τους στο Δ.Σ. της Β΄ Βαθιάς Σχολικής Επιτροπής, να πάρουν θέση

Για το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων