aithousa
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εν μέσω πανδημίας οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι εξαιρετικά δύσκολες και η λειτουργεία του ΔΣ στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Tη συγκεκριμένη πρόταση την έκαναν δεκτή όλες οι παρατάξεις, εκτός των ΣΥΝΕΚ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα υπάρχοντα θέματα να διακινούνται μέσω emails και να παίρνονται αποφάσεις χωρίς ουσιαστική συζήτηση αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Λάρισας

Η Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

. Οι επιπτώσεις της πανδημίας είναι ορατές στην κοινωνία όπως και η προσπάθεια της Κυβέρνησης να περάσει αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη της την γνώμη  της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σ’ αυτή την κρίσιμη για τα κεκτημένα μας χρονική περίοδο, το Σωματείο  παρά τους περιορισμούς λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που απαγορεύουν την φυσική παρουσία, δεν ήταν δυνατόν να διακόψει τη λειτουργία του. Γι’ αυτό το λόγο προτάθηκε να γίνονται οι συνεδριάσεις του Δ.Σ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη πρόταση έγινε αποδεκτή απ’ όλες τις παρατάξεις, εκτός των ΣΥΝΕΚ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα υπάρχοντα θέματα να διακινούνται μέσω emails και να παίρνονται αποφάσεις χωρίς ουσιαστική συζήτηση.

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή που λόγω των εξαιρετικών συνθηκών, τα Δ.Σ των συλλόγων σ’ όλη την Ελλάδα  λειτουργούν με τηλεδιάσκεψη, εμείς με τον ίδιο τρόπο επικοινωνούμε καθημερινά με τους μαθητές μας, κάποιοι για δικούς τους ακατανόητους λόγους, κόντρα στις ανάγκες των καιρών, συνεχίζουν να βάζουν εμπόδια στην ομαλή  λειτουργία του Σωματείου.

Y.Γ  Με την ανακοίνωση για την ενημέρωση των συναδέλφων διαφώνησε η κ. Πατσή Κων., μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ και για ευνόητους λόγους δεν συμμετείχαν  οι ΣΥΝΕΚ.

 

Το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολάκης
Εσωκομματική πίεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 11 μέλη της ΚΕ ζητούν ανάκληση της διαγραφής Πολάκη
Επιστολή στον Σωκράτη Φάμελλο με αιχμές για δημοκρατική λειτουργία και αίτημα άμεσης σύγκλησης των οργάνων
Εσωκομματική πίεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 11 μέλη της ΚΕ ζητούν ανάκληση της διαγραφής Πολάκη
Με αφορμή την τραγωδία με τις δύο 17χρονες, καθηγητής απευθύνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στους μαθητές που ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες
Ηλιούπολη: Κλειστό το 5ο ΓΕΛ για το τελευταίο «αντίο» στη 17χρονη μαθήτρια
Με απόφαση του δήμου, εκπαιδευτικοί και μαθητές θα μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία της άτυχης μαθήτριας
Ηλιούπολη: Κλειστό το 5ο ΓΕΛ για το τελευταίο «αντίο» στη 17χρονη μαθήτρια