Νέο μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στα Προπύλαια και τον Πειραιά
Σε νέα κινητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών καλεί η Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων της Περιφέρειας Αττικής αύριο στα Προπύλαια και τον Πειραιά

Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων της Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο αύριο, Πέμπτη, στις 12:00 στα Προπύλαια και τον Πειραιά.

Ως ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να συμμετέχουν στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 22/10/2020  στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα στα Προπύλαια και στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Υποχρέωση κάθε γονέα ξεχωριστά είναι να σταθεί δίπλα στους μαθητές, όπου εδώ και έναν μήνα δίνουν τον δίκαιο αγώνα για σχολεία ασφαλή, για «μόρφωση – υγεία για κάθε μαθητή».

Η Κυβέρνηση, αντί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα αιτήματα που εκφράζει σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, προσπαθεί να φιμώσει τους μαθητές ασκώντας κρατική καταστολή, χημικά, ΜΑΤ, αστυνομικούς ελέγχους  και συλλήψεις μαθητών!

Απέναντι στην ωμή βία και τρομοκρατία της κυβερνητικής πολιτικής οι γονείς προτάσσουμε την υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας.

Καθήκον όλων μας να πυκνώσουμε τις γραμμές του γονεϊκού κινήματος, να καταδικάσουμε όλους όσους επιβουλεύονται το μέλλον των παιδιών μας.

Συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο, την Πέμπτη 22 Οκτώβρη, στις 12:00 στα Προπύλαια & στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών