Ανακοινώσεις

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας: Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση για τον κορονοϊό

μάσκα, μάσκες, μαθητές, κορονοϊός, covid
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον Κορονοϊό και τη σωστή χρήση της μάσκας για του μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον Κορονοϊό και τη ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ την Παρασκευή 18-09-20 και ώρα 12.00 μ.μ.-13.15 μ.μ.

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:

Ο κ. Ροηλίδης Εμμανουήλ, Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Α.Π.Θ., Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος- Παιδοφθαλμίατρος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί σχετική εισηγήση (ενημέρωση, μέτρα πρόληψης, αντιμετώπιση) από τον Λοιμωξιολόγο  του Α.Π.Θ. και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση:

 https://www.submit.kmaked.eu/

  έως την Πέμπτη 17-09-20, ώρα 15:00 μ.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Θεωρούμε πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και η καλύτερη πρόληψη επιτυγχάνεται με την ορθή ενημέρωση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις