Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Πρόσκληση για επιμορφωτές/τριες - μέλη ομάδας εργασίας | Έως 2 Ιουλίου οι αιτήσεις
Οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον καλούνται να υποβάλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία έως και την Πέμπτη 02-07-2020

Tο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής και έρευνας με θέμα: «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ» και σε συνέχεια της από 26-02- 2020 Πρόσκλησης Υποβολής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ή/και Εκπαιδευτικού Υλικού καλεί μόνιμους/-ες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με εμπειρία στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων στα θεματικά πεδία της ως άνω πρόσκλησης (ήτοι εργαστηριακούς κύκλους / θεματικές ενότητες, για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ) και στην επιμόρφωση, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να συμμετάσχουν ως επιμορφωτές/τριες - μέλη ομάδας εργασίας, για την υλοποίηση εξ αποστάσεως επιμορφώσεων και υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής, κατά το διάστημα Ιουλίου 2020-Ιουνίου 2021.

Τα μέλη της ομάδας εργασίας θα συνεργάζονται με την αρμόδια Επιτροπή του ΙΕΠ, που έχει συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό.

Οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον καλούνται να υποβάλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΙΕΠ από 26-06-2020 έως και την Πέμπτη 02-07-2020 (και ώρα 15:00).

Από τη λίστα των συμμετεχόντων/-ουσών θα αξιοποιηθούν τόσοι/-ες εκπαιδευτικοί, όσοι/-ες είναι απαραίτητοι/-ες βάσει των προβλεπόμενων αναγκών για την υλοποίηση των επιμορφώσεων. Όλοι/-ες οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην παρούσα πρόσκληση, είναι δυνατό να αξιοποιηθούν σε επόμενη φάση της ίδιας δράσης, χωρίς να απαιτείται να υποβάλουν νέα αίτηση. Σημειώνεται ότι η ομάδα εργασίας θα εργαστεί αμισθί. Στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες θα δοθεί σχετική βεβαίωση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Δείτε εδώ την πρόσκληση για επιμορφωτές/τριες - μέλη ομάδας εργασίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών ως επιμορφωτές/τριες - μέλη ομάδας εργασίας, για την υλοποίηση εξ αποστάσεως επιμορφώσεων και υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής, κατά το διάστημα Ιουλίου 2020-Ιουνίου 2021.

Yποβολή αίτησης εδώ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS