Ημερήσια διάταξη της ΕΛΜΕ Χανίων 27/5- Τι θα συζητηθεί
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Τετάρτη  27/5/2020, ώρα  21.30, θα πραγματοποιηθεί η  τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Χανίων έξω από τα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων

(θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας)

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1. Συνέλευση προέδρων ΕΛΜΕ 1-4/6 και δράσεις για πολυνομοσχέδιο - ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος

2. Θέματα συναδέλφων

3. Ψηφίσματα - Ανακοινώσεις

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την  παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS