«Ουδέποτε προσκλήθηκα στις συνεδριάσεις της ΕΛΜΕ Λάρισας»
Του Κωνσταντίνου Κοντσιώτη, Msc. Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, Αιρετού ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Η απάντηση της «αταίριαστης συμμαχίας» των πέντε στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ (τριών μελών της παράτυπα συγκροτηθείσας Τ.Ε ΔΑΚΕ Δ.Ε : Φούντα Α, Μπατσίλα Δ, Κωστόπουλου Κ., και δύο των Παρεμβάσεων: Παπαδόπουλου Δ., Ρεμπάπη Π.), αποτελεί πλήρη δικαίωσή μου, επειδή παραδέχθηκαν ότι ουδέποτε με προσκάλεσαν να παραβρεθώ σε συνεδριάσεις του Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας. Προσπαθώντας να καλύψουν τα ψεύδη τους, αναδιπλώθηκαν και ισχυρίστηκαν τώρα, ότι δεν χρειάζεται πρόσκληση ο αιρετός για να παραβρεθεί στις συνεδριάσεις του Δ.Σ και ότι πρέπει να συμμετέχει σ ́ αυτές χωρίς πρόσκληση.

Δηλαδή -κατά τους πέντε- ο αιρετός του κλάδου χωρίς να γνωρίζει την ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων, θα πηγαίνει κάθε φορά στα γραφεία της ΕΛΜΕ, θα ρωτάει, αν συζητούν θέμα στο οποίο έχει να συνεισφέρει και σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρεί. Και όχι το κανονικό και σύνηθες, να του κοινοποιούν με πρόσκληση τα θέματα στα οποία του ζητούν να παραβρεθεί, για να ενημερώσει τον κλάδο μέσω του Δ.Σ.

Πoτέ μου δεν αρνήθηκα να παραβρεθώ και να ενημερώσω το Δ.Σ ,όταν μου ζητήθηκε.

Τα συμφέροντα των συναδέλφων τα υπερασπίζομαι αποτελεσματικά χρόνια τώρα και το

γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι συνάδελφοι.

Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν με αγγίζουν και κάθε φορά που θα επιχειρούν να με πλήξουν, θα παίρνουν την απάντησή τους και από μένα και από τους συναδέλφους που με γνωρίζουν, με εμπιστεύονται και με τους οποίους πορεύομαι τόσα χρόνια και θα πορευθούμε και στο μέλλον.

Λάρισα, 23/05/2020