Η ΕΛΜΕ Ηλείας για την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Πύργου
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ηλείας

Mε βάση τις ανακοινώσεις της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Πύργου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου και του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου - Ολυμπίας : Έρχεται το λουκέτο της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πύργου. Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος είναι «εξαιρετικά  επικίνδυνη  για τη δημόσια υγεία, εν μέσω πανδημίας, η περαιτέρω υποστελέχωση  της   Παθολογικής Κλινικής»

Φτάνει πια ο εμπαιγμός.

Σήμερα χιλιάδες υγειονομικοί όλων των κλάδων εφημερεύουν, σε δύσκολες συνθήκες και σώζουν ζωές. Οι ανάγκες του Συστήματος Υγείας χωρίς πανδημία είναι για 30.000 σε κανονικές συνθήκες και προσλαμβάνονται μόνο 3.500 όλοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ! Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ Συνεχίζει την  τακτική όλων των κυβερνήσεων της προηγούμενης δεκαετίας.

Ό,τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα για την πανδημία το πέτυχε ο λαός εφαρμόζοντας επιστημονικές οδηγίες, το πέτυχαν και οι μαχόμενοι υγειονομικοί που ρίχτηκαν με αυτοθυσία στη μάχη. Στα τμήματα επειγόντων, στις κλινικές, στις ΜΕΘ, στα εργαστήρια.

Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση κρατική χρηματοδότηση , του Δημοσίου Συστήματος Υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων. Κάλυψη όλων των αναγκών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την  6η Υ.ΠΕ.  και το  Υπουργείο Υγείας  την άμεση στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου με μόνιμο προσωπικό.

ΠΥΡΓΟΣ 3/05/2020

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3