Στις 11 Μαΐου η 17η εθελοντική αιμοδοσία του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»
Ανακοίνωση

17η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με την ευκαιρία της 17ης εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνει ο Σύλλογος τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΪΟΥ, στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας, από τις 9.15 π.μ. μέχρι τη 1μ.μ.

1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το ΑΜΚΑ
  2. Για τη διευκόλυνση της αιμοληψίας επικοινωνήστε και δηλώστε τη συμμετοχή σας. (Ντιάνα Λιάκου 6944797461)
  3. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας.
  4.  Παρακαλούμε τους διευθυντές/-ντριες να ενημερώσουν τους συναδέλφους για  την αιμοδοσία.
  5. Υπενθυμίζουμε  τα δικαιώματα του εθελοντή αιμοδότη:Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται  με άδεια από την υπηρεσία στην οποία απασχολείται ο αιμοδότης (2 εργάσιμες ημέρες μετ' αποδοχών, για το τρέχον ημερολογιακό έτος για τους μόνιμους και για όλο το έτος σύμβασης για τους αναπληρωτές.
  6. Καλούμε τους συναδέλφους, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας. Να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι, είτε στέλνοντας άλλους (συγγενείς, φίλους κλπ) κι ας μην είναι εκπαιδευτικοί
  7. Επισημαίνουμε ότι αν κάποιος συνάδελφος έρθει να δώσει αίμα και για κάποιο λόγο δεν του το επιτρέψει ο γιατρός, αυτό θεωρείται εθελοντική συμμετοχή και μετρά στον αριθμό των εθελοντών.
aimodosia seferis

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS