Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Παιδείας ενάντια στη ψήφιση αντιεκπαιδευτικών μέτρων 16/4
Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει, με αντιδημοκρατικές ενέργειες, στην ψήφιση αντιεκπαιδευτικών νόμων εν μέσω πανδημίας και με κλειστά σχολεία

Ανακοίνωση της  Γ΄ ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας  ενόψει του φημολογούμενου από το Υπουργείο Παιδείας προσχέδιο νόμου που αφορά ζητήματα της εκπαίδευσης μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των τελευταίων ωρών η κυβέρνηση προχωρά, με άθλιο και ύπουλο τρόπο, στην κατάθεση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου για την Παιδεία, στη δημόσια διαβούλευση, την Τετάρτη 15/4 (τρόπος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην επαναφορά της τράπεζας θεμάτων, στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών, σε αντιδραστικές αλλαγές στην δομή και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης κ.α.).

Το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ αποφασίζει και προτείνει, εφόσον τελικά βγει στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο την Τετάρτη 15/5, να υπάρξει άμεση πρώτη απάντηση των εκπαιδευτικών με ταυτόχρονη κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας των προεδρείων των σωματείων μας (με όλα τα αναγκαία μέτρα ατομική προφύλαξης) την Πέμπτη 16/4 στις 10:30 σε Υπουργείο Παιδείας και Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, με σύνθημα:

“Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πόσο θα διαρκέσει

200 ΕΥΡΩ voucher για Laptop - Tablet: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοριοδότηση στην Ειδική Αγωγή: Αυτό είναι το κορυφαίο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Παν.Αιγαίου