Μήνυμα του ΠΔΕ Θεσσαλίας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση
 Τρίτη 31/3/ 2020 ολοκληρώθηκαν οι επιμορφωτικές εξ αποστάσεως συναντήσεις Σ.Ε.Ε. του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων ( τις οποίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει σε μια από τις ακόλουθες διευθύνσεις: 

Εκπαιδευτικοί Γυμνασίου https://youtu.be/Vy-pgAjgkog, Εκπαιδευτικοί Λυκείου https://youtu.be/7zjEeb6B61I Εκπαιδευτικοί Δημοτικής Εκπαίδευσης https://youtu.be/uAS63EuahK4, Εκπαιδευτικοί Νηπιαγωγείου https://youtu.be/AXoMV9wqu9Y) με την βάσιμη προσδοκία ότι θα συντελέσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση όλων των μαθητών και μαθητριών.

Δράττομαι, επομένως, της ευκαιρίας να απευθύνω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο στα στελέχη του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας και σε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του επιμορφωτικού σεμιναρίου, αλλά και στους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Θεσσαλίας, στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, στα μέλη των ομάδων υποστήριξης και σε επίπεδο σχολικών μονάδων και σε επίπεδο Διευθύνσεων για την πολύτιμη βοήθειά τους στους συναδέλφους τους. Θέλω όμως ιδιαίτερα  να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που όχι μόνον « δεν κάνουν παρατεταμένες διακοπές», όπως γράφεται και λέγεται άκριτα και αδαώς, αλλά αντίθετα δουλεύουν και «παιδεύονται» ώρες ατέλειωτες να καταφέρουν να εφαρμόσουν την σύγχρονη και α-σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσα σε δύσκολες συνθήκες.  Κάνουν αυτό που μπορούν αλλά και αυτό που ως τώρα δεν μπορούσαν, για να προσφέρουν ως επιστήμονες διδακτική υποστήριξη και  ως παιδαγωγοί ψυχολογική στήριξη. Για να είναι με όποιο τρόπο και με όποια πρόσφορα μέσα διαθέτουν κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριές τους, κοντά στα παιδιά τους.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη ψυχική και αντοχή στην αντιμετώπιση του προβλήματος που μας έχει καθηλώσει .

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/ θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 

 

Δρ Γιώργος Δοδοντσάκης 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Καταιγισμός μόνιμων προσλήψεων χωρίς Διαγωνισμό (341 θέσεις)

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 34.jpg
Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Δείτε εδώ ΤΩΡΑ τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Πανελλαδικές 2023: Τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους του ΕΠΑΛ
Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Δείτε εδώ ΤΩΡΑ τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων