Επιστολή 4.000 εκπαιδευτικών: Δωρεάν ιντερνέτ και υπολογιστές σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό
Αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου στις 11 π.μ., αντιπροσωπεία σωματείων θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας για να κατατεθεί η ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε την επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς, συνεχίζουμε να υπογράφουμε την επιστολή διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Παιδείας.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4.000 υπογραφές συναδέλφων απ΄ όλη την Ελλάδα!

Να δυναμώσει αυτή η πρωτοβουλία! Να συγκεντρωθούν χιλιάδες ακόμα υπογραφές! Να εκφράσουμε την αγανάκτηση των συναδέλφων! Να διεκδικήσουμε για μας και τους μαθητές μας:

Στόχος μας είναι, την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 11 π.μ., ολιγομελής αντιπροσωπεία των Σωματείων μας να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, για να κατατεθεί η επιστολή διαμαρτυρίας και οι χιλιάδες υπογραφές στην πολιτική ηγεσία, με απαίτηση να ικανοποιηθούν οι διεκδικήσεις μας και να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να στηρίξουν την κοινή επιστολή διαμαρτυρίας.

Να τη διαδώσουν μαζικά στα μέλη τους, να μαζέψουν υπογραφές και να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς απ’ όλη τη χώρα να στηρίξουν την επιστολή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα των Σωματείων και υπογράφοντας στο link

Υπενθύμιση: Το link για τις υπογραφές θα παραμείνει ενεργό μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12:00

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

΄΄Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ΄΄/  ΄΄ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ΄΄/  ΄ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ΄΄/ ΄΄ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ΄΄