Ζήτησαν Σάββατο απόγευμα να μαζέψουν οι εκπαιδευτικοί στοιχεία για τηλεμαθήματα ...αυθημερόν!
ΣΕΠΕ Βύρωνα Καισαριανής Παγκρατίου "Ρόζα Ιμβριώτη": Να κάνει παρέμβαση η ΔΟΕ στο υπουργείο Παιδείας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

σχετικά με τα στοιχεία, που ζητούνται από το Υπουργείο μέσω των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας από τους Διευθυντές των Σχολείων με απαίτηση να παραδοθούν σήμερα Σάββατο αυθημερόν, ως Δ.Σ. κάναμε παρέμβαση στον Διευθυντή Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας ζητώντας να πάρει πίσω το αίτημα αυτό! Η απάντηση ήταν ότι είμαστε υπηρεσία, είναι εντολή Υπουργείου και τη διαβιβάζουμε.

Θεωρούμε, συνάδελφοι, ότι οι απαιτήσεις αυτές του Υπουργείου προς τους Διευθυντές των Σχολείων είναι παράλογες και πρακτικά σχεδόν ανεφάρμοστες, οι οποίοι με τη σειρά τους είτε βρίσκονται σε σύγχυση και πανικό είτε μεταφέρουν την πίεση προς τους απλούς συναδέλφους. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει απαίτηση στις 17:00 του Σαββάτου (!) να μαζευτούν στοιχεία ως το βράδυ. Και την ίδια στιγμή οι Διευθυντές των Σχολείων δεν μπορούν να μπουν καν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο να πάρουν τα στοιχεία αυτά! Είναι και απαράδεκτο και εκτός πραγματικότητας να υπάρχουν τέτοιες απαιτήσεις σε αυτές τις συνθήκες.

Καλούμε να παρθούν πίσω αυτές οι «εντολές» και ζητάμε και από το Δ.Σ. της ΔΟΕ να κάνει παρέμβαση στο Υπ. Παιδείας.

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4