Δ' ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Συμπαράσταση στο συνάδελφο που κλήθηκε σε απολογία
Ανακοίνωση

Το ΔΣ της Δ΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής συμπαραστέκεται στο συνάδελφο Μιχάλη Ρούσσο, μέλος του ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ ο οποίος καλείται σε «ακρόαση - παροχή εξηγήσεων» την Παρασκευή 6/3/2020 στις 14.00 από τη ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής, έπειτα από αναφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου και της διευθύντριας του σχολείου προς την Διεύθυνση ζητώντας ενέργειες εις βάρος του.

Η διακίνηση πολιτικών φυλλαδίων έξω από το χώρο του σχολείου, είναι δημοκρατικά κατακτημένη και νομικά κατοχυρωμένη, οπότε η αντίδραση και η κλήση σε απολογία είναι υπερβολικές ενέργειες.

Ζητούμε να αποσυρθεί  κάθε κατηγορία και να σταματήσει κάθε διαδικασία κλήσης σε απολογία.

Καλούμε τους συναδέλφους, τις ενώσεις γονέων σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 13.30 στην ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής.