ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: Πεπραγμένα- Γενική συνέλευση την Τετάρτη, 26/2
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για το έτος 2019-20, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-2-2020, από τις 8:30 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, Δ. Σούτσου 46, Αθήνα 115 21 (ΜΕΤΡΟ: Αμπελόκηποι) Πρόγραμμα Γενικής Συνέλευσης: 8:30-9:30:

Εγγραφές-οικονομική τακτοποίηση 9:30 π.μ. :

Έναρξη Γενικής Συνέλευσης Τα θέματα της Ημερήσια Διάταξης είναι:

1. Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.

2. Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.

3. Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου

4. Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΕΕΠ

5. Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

6. Έγκριση Πεπραγμένων

7. Προγραμματισμός Δράσεων 2020 Υπενθυμίζουμε ότι με την Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής (Αρ. Πρωτ.: Φ.12/583/16.01.2020), «χορηγείται άδεια απουσίας μίας (01) ημέρας από τα καθήκοντά τους, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στα μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής που εργάζονται ως Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής- Γενικής Αγωγής και σε ΚΕΣΥ της Αττικής, προκειμένου να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Όσοι παρευρεθούν οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση στην υπηρεσία τους.

Όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οφείλουν να βρίσκονται στην υπηρεσία τους».

Διευκρινίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν και να λάβουν βεβαίωση τα μέλη του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, δηλαδή όσοι συνάδελφοι έχουν τακτοποιήσει ή θα τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους οφειλές για το 2019.