Στις 21 και 22 Φλεβάρη η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία
Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΗΝΑ, στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο

Στις 21 και 22 Φλεβάρη 2020 θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για την Παιδεία που διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συζητήσεις κατά τις εργασίες της συνδιάσκεψης θα επικεντρωθούν στην αποτίμηση του κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της εκπαίδευσης και στην εξαγωγή συμπερασμάτων από τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και στα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.

Θα συζητηθούν, επίσης, η οργάνωση των αντιστάσεων απέναντι στη νεοφιλελεύθερη εκπαιδευτική πολιτική της Ν.Δ. καθώς και η συμβολή του Τμήματος Παιδείας στην κατάρτιση του νέου προγράμματος του κόμματος.

Τέλος, η συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με τη συζήτηση για την ανασυγκρότηση του Τμήματος και την ανάδειξη  της νέας Γραμματείας.

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΗΝΑ, στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο (Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου), την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21/2,  από τις 6 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.  και το ΣΑΒΒΑΤΟ, 22/2, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα