ΕΛΜΕ Χανίων: Αποφάσεις ΔΣ-τι συζητήθηκε
Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 13/2/2020:

1)     Συζητήθηκε διαδικαστικά θέματα που αφορούν την ετήσια κοπή πίτας της ΕΛΜΕ Χανίων και της τιμητικής εκδήλωσης για τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, το Σάββατο 15/2/2020 στις 20:00 στο 5ο Γυμνάσιο Χανίων (ΑΒΕΑ)

2)      Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΔΣ για την πρόσφατη συνέλευση προέδρων και τη στάση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ, απέναντι στα προβλήματα του κλάδου και ειδικά το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αποφασίστηκε η συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 18/2/2020 στις 10:30 στην Πλατεία Αγοράς. Να θυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα έχει κηρύξει 24ωρη απεργία η ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό (ακολουθεί επισυναπτόμενη ανακοίνωση). Παράλληλα αποφασίστηκε η συμμετοχή στη συνάντηση – συζήτηση που διοργανώνει ο ΣΕΠΕ την Παρασκευή 14/2/2020 στις 18:30 στα γραφεία του (Μπουνιαλή 13 – 19) με σκοπό την οργάνωση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καθώς και την οργάνωση Παγκρήτιας σύσκεψης για το εκπαιδευτικό

3)     Συζητήθηκε το θέμα των σχολείων της Κισάμου και αποφασίστηκε να επιδιωχθεί συνέλευση των συλλόγων των διδασκόντων παρουσία του ΔΣ της ΕΛΜΕ, ώστε να υπάρξει κοινή στάση απέναντι στο πρόβλημα στέγασης των σχολείων

4) Αποφασίστηκε να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης για τους 2 διωκόμενους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ (επισυνάπτεται).

5) Αποφασίστηκε να στηριχθεί  ψήφισμα των καθηγητών καλλιτεχνικής Παιδείας για προβλήματα του κλάδου τους (κοινοποίηση σε επόμενη ανακοίνωση)

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων