Thumbnail
Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας χαιρετίζει το μεγάλο συλλαλητήριο και τους χιλιάδες μαθητές που ένωσαν για μια ακόμη φορά τις φωνές τους και διεκδίκησαν τη μόρφωση και τη ζωή που τους αξίζει.

Οι γονείς ήμασταν εκεί και συμπορευτήκαμε μαζί με τους παιδιά μας στον δίκαιο αγώνα τους για ένα σχολείο που μορφώνει και δεν εξοντώνει!

Μαζί με τους μαθητές που έσπασαν το τείχος της τρομοκρατίας και των απειλών του υπουργείου και της κυβέρνησης που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τους επιβάλλουν τη σιωπή.

Οι μαθητές σήκωσαν και πάλι κεφάλι απέναντι σε μια πολιτική κι ένα σύστημα που τους θέλει με σκυμμένη συνείδηση, απελπισμένους νέους και αναλώσιμους  και  μας  έδωσαν και  αυτοί  ένα  μάθημα  ότι  «Θέλουν ένα σχολείο δημιουργικό, και  όχι κέντρο εξεταστικό».

Με το σύνθημα «οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ», δίνουμε  λοιπόν στα παιδιά μας το παράδειγμα της διεκδίκησης, το παράδειγμα να μη μένουν θεατές σε αυτό που τους συμβαίνει, να βγαίνουν μπροστά, να προσπαθούν καθημερινά να αλλάξουν τη ζωή τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Παρέμβαση Γ. Χριστόπουλου (Προέδρου ΟΙΕΛΕ) για την πλήρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών από το ΑΣΕΠ
Το νομικό παράδοξο του ΑΣΕΠ: Αναγνωρίζει συμβάσεις ορισμένου χρόνου αλλά «μπλοκάρει» τα πλήρη διοριστήρια
Παρέμβαση Γ. Χριστόπουλου (Προέδρου ΟΙΕΛΕ) για την πλήρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών από το ΑΣΕΠ
αναπληρωτές
Διορισμοί και προσλήψεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς δηλώνετε περιοχές – Πλήρης οδηγός
Τι να προσέξετε πριν επιλέξετε – Χαμηλοί μισθοί, υψηλά ενοίκια και τα «ψιλά γράμματα» των τοποθετήσεων
Διορισμοί και προσλήψεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς δηλώνετε περιοχές – Πλήρης οδηγός