ΔΑΚΕ ΔΕ Σάμου: Καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο παίρνονται οι αποφάσεις
Καταγγελία εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Καταγγέλλουμε σαν ΔΑΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΣΑΜΟΥ το προεδρείο της ΕΛΜΕ Σάμου για τον τρόπο με τον οποίο παίρνονται οι αποφάσεις!!!!

Χωρίς να έχει γίνει Διοικητικό Συμβούλιο για ένα τόσο σοβαρό θέμα « ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ»,  με περιφορά ενός κειμένου  το οποίο ξεκίνησε με e-mail περίπου στις 12:30 και χωρίς να έχουν πει την γνώμη τους δύο μέλη του ΔΣ,  το βράδυ στις 10:30 είναι ήδη δημοσιευμένο στον τοπικό τύπο

Τα σχόλια να μην τα αναφέρω (κολακευτικά!!!!).  Οι δύο παρατάξεις Αγωνιστικές Κινήσεις και Δημοκρατική Συσπείρωση δείχνουν την δημοκρατία τους.  Έφτιαξαν μόνοι τους το προεδρείο πήραν τις καρέκλες και αρχίζουν να κάνουν το δικό τους,  χωρίς να ρωτούν κανέναν

Σέρνουν τον κλάδο απέναντι από τους γονείς των μαθητών μας, απέναντι από τους ίδιους τους μαθητές μας.

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Βογιατζής Κωνσταντίνος