ΣΕΠΕ Λήμνου: Αίτημα για ειδική άδεια διευκόλυνσης μετακίνησης για τις γιορτές των Χριστουγέννων
Ανακοίνωση

Ζητούμε να κάνετε τις ανάλογες ενέργειες για τη χορήγηση ειδικής άδειας διευκόλυνσης τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, για τη μετακίνηση στις οικογένειές τους για τα τις γιορτές των Χριστουγέννων, των συναδέλφων που κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα και τα άλλα νησιά του Αιγαίου, για τους παρακάτω λόγους :

Μετά και την κατάργηση της αεροπορικής σύνδεσης της Λήμνου με τη Θεσσαλονίκη, ο μοναδικός τρόπος μετακίνησης των συναδέλφων στη Βόρεια Ελλάδα είναι με το πλοίο. Σύμφωνα με τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων, μετά τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, δρομολόγιο για το λιμάνι της Καβάλας έχει την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση απαγορευτικού, οι συνάδελφοι που κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα θα κάνουν Χριστούγεννα μακριά από τις οικογένειές τους. Αντίστοιχα για το λιμάνι της Μυτιλήνης  το δρομολόγιο είναι την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.

Για τους λόγους αυτούς ζητούμε να ικανοποιήσετε το αίτημα των συναδέλφων αυτών.