Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογικές  διαδικασίες του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης»  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο. Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης σημείωσε θεαματικά ανοδική πορεία, ήρθε πρώτο με 147 ψήφους διαφορά και ανέβηκε 120  ψήφους σε σύγκριση με τις προηγούμενες αντίστοιχες εκλογές του 2017. Φάνηκε πως οι αναπληρωτές στήριξαν την πρόταση της παράταξης για 33.000 τουλάχιστον μόνιμους διορισμούς, την μόνη θέση που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και βάζει τέρμα στην αδιοριστία και τις ελαστικές θέσεις εργασίας.

Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι και οι μόνιμοι συνάδελφοί μας αναγνωρίζοντας μια διαχρονική συνέπεια στα λόγια και στα έργα μας, νιώθοντας ότι πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα τους, στήριγμα απέναντι στα μεγάλα ή μικρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενίσχυσαν σημαντικά την παράταξη.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης ή συκοφάντησης της δράσης του σωματείου.

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση δηλώνουμε ότι η ψήφος αυτή είναι για μας τιμή αλλά και ευθύνη και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με την πρωτοπόρα θέση, στάση και δράση μας στους αγώνες του Κλάδου μας και του εργατικού λαϊκού κινήματος, αλλά και να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο και συνάδελφο που θα μας χρειαστεί! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ανυποχώρητα και μαχητικά με όλες μας τις δυνάμεις υπερασπιζόμενοι  τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων, μονίμων και αναπληρωτών αλλά και τη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας. Προϋπόθεση για να αλλάξει η ζωή μας, για να ανοίξει ο δρόμος της ικανοποίησης των αναγκών μας είναι η σύγκρουση με αυτήν την πολιτική, τα κόμματα και τις συνδικαλιστικές τους παρατάξεις. Όλοι μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, επιχειρηματικοί όμιλοι, στηρίζουν κι εφαρμόζουν τους 1.000 και πλέον μνημονιακούς νόμους, που τσακίζουν τις ζωές μας. Συνεχίζουν την αντιλαϊκή σκυταλοδρομία δίνοντας ό ένας στον άλλον τη σκυτάλη για την εφαρμογή της αντιδραστικής αξιολόγησης, τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, την ένταση της καταστολής, την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Παιδείας και της Υγείας. Όλοι μαζί στοχεύουν να βάλουν στο γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα.  

Η ίδια η ζωή απέδειξε ότι δεν υπάρχει "μικρότερο κακό". Κάθε κυβέρνηση, που είναι δεσμευμένη στην ΕΕ και τις απαιτήσεις του κεφαλαίου, είναι εχθρική για το λαό.

Η συσπείρωση στο σωματείο μας, η ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, αποτελεί παρακαταθήκη, αποτελεί συστατικό στοιχείο για το δυνάμωμα της πάλης.

Σαν ΑΣΕ θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στην εκπαίδευση, την εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών, να μην περάσει καμία αξιολόγηση γιατί θα είναι ταφόπλακα για τους εκπαιδευτικούς. Θα παλέψουμε για πραγματική δίχρονη Προσχολική Αγωγή με κρατική χρηματοδότηση και για μια Ειδική Αγωγή πλήρως επανδρωμένη που δεν θα πετά έξω κανένα παιδί. Θα παλέψουμε για την ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών, για καθολική, δημόσια ,κοινωνική ασφάλιση. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  και αυτούς που δε μας ψήφισαν να παλέψουμε ΜΑΖΙ, μέσα στα σωματεία μας, μέσα στις Γενικές Συνελεύσεις, μέσα στα σχολεία μας για μια ζωή με δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για πραγματικά δημόσια και δωρεάν  μόρφωση και υγεία, για μια ζωή που μας αξίζει. Μπορούμε με την πάλη μας να αλλάξουμε  τους συσχετισμούς  δύναμης στην ΔΟΕ. Να σταματήσει να είναι η  Ομοσπονδία στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει αγωνιστική,ταξική Ομοσπονδία, που θα έχει σαν προτεραιότητά της τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, θα συμπορεύεται με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα και θα αντεπιτίθεται σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ Δ.Σ.

 

 

Δ.Σ. 2019

Δ.Σ. 2017

ΨΗΦΙΣΑΝ

578

478

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ

29

29

ΕΓΚΥΡΑ

549

449

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ)

348 (ΕΔΡΕΣ 4)

228 (ΕΔΡΕΣ 4)

ΑΡΠΑ

201 (ΕΔΡΕΣ 3)

221 (ΕΔΡΕΣ 3)

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

 20/11/2019

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σε δίκη εκπαιδευτικός για ατύχημα μαθητή σε διάλλειμα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Διορισμοί ΕΕΠ: Διόρθωση του ΥΠΑΙΘ στις διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο
Διόρθωση στο Παράρτημα «Διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο», της Απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων – Αναλυτικά το ΦΕΚ
Διορισμοί ΕΕΠ: Διόρθωση του ΥΠΑΙΘ στις διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο
κρούσματα αττική ερμού
ΕΚΠΑ-Αττική: Έως και 60% αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαϊνη
Δραματική αύξηση έως και 60% σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαΐνη στην Αττική, από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με μελέτη του ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ-Αττική: Έως και 60% αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαϊνη
eody test koronoios
ΕΟΔΥ για υποπαραλλαγή Όμικρον: Έχει τις ίδιες ιδιότητες με την Όμικρον
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ένδειξη ότι η νέα υποομάδα ΒΑ.2 έχει διαφορετικές ιδιότητες από την Όμικρον - Δεν συντρέχει λόγος διαφορετικής συμπεριφοράς...
ΕΟΔΥ για υποπαραλλαγή Όμικρον: Έχει τις ίδιες ιδιότητες με την Όμικρον