Συνέδριο για την ένταξη στην εκπαίδευση, 22 -23/11 στο ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας
Συνέδριο στις 22-23/11, στο ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας

Πραγματοποιείται Συνεδρίο με θέμα: «Ετερότητες: ένταξη στη γενική εκπαίδευση, στην ειδική αγωγή και στην επαγγελματική εκπαίδευση».

Ο Δήμος Ελευσίνας, το ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής θα υλοποιήσουν συνέδριο με θέμα: Θέμα «Ετερότητες: ένταξη στη γενική εκπαίδευση, στην ειδική αγωγή και στην επαγγελματική εκπαίδευση».

Θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2019 στο ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας   (Γεωργίου Κουβίδη 134, Ελευσίνα 192 00).

Θεματικοί άξονες

Το συνέδριο εστιάζει στους παρακάτω θεματικούς άξονες: Διαπολιτισμική εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή, Επαγγελματική εκπαίδευση και στοχεύει να παρουσιάσει τη σύγχρονη και διεθνή βιβλιογραφία, βέλτιστες πρακτικές για την ένταξη στη γενική εκπαίδευση, στην ειδική αγωγή και στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Αιτήσεις συμμετοχής

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν,  παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα, που θα βρουν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/1efxResNEoDGZLSUdM0ukgc-C4KgHhlCLM1Eto-qDaw8/edit .

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Διευκόλυνση εκπαιδευτικών

Ο Διευθυντής  της Δ/νσης Δ.Ε. Δυτικής Αττικής Ξενοφών Βαμβακερός παρακαλεί τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν την προσέλευση των εκπαιδευτικών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Tο Πρόγραμμα του Συνεδρίου  

 

σχετικά άρθρα