Ξεκίνησε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, κατόπιν εντολής του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννη Χαρωνίτη, η τμηματική μεταφορά και τοποθέτηση των αιθουσών που θα στεγάσουν, προσωρινά τους μαθητές του 2ου Λυκείου Πετρούπολης, που επλήγη από τον σεισμό της Μάνδρας, τον περασμένο Ιούλιο.
Η διοίκηση της ΚΤΥΠ ΑΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς η παράδοση των αιθουσών, στο πλαίσιο σύμβασης, που υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, έτσι ώστε η τοποθέτηση τους να ολοκληρωθεί το αργότερο έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Στον χώρο που θα μεταστεγαστεί προσωρινά το 2ο Λύκειο Πετρούπολης, θα τοποθετηθούν 16 Αίθουσες διδασκαλίας ελαφράς προκατασκευής, WC 3 θέσεων και WC ΑΜΕΑ, καθώς και Αίθουσα κυλικείου με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ