Thumbnail
Ανακοίνωση

Μπροστά στη Γ΄ φάση πρόσληψης αναπληρωτών και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών υπηρεσιακών μεταβολών, τοποθετήσεων και συμπληρώσεων ωραρίου, θεωρούμε ότι τα κενά που έχουν απομείνει και προκύπτουν καθημερινά θα πρέπει να καλυφθούν από τους συναδέλφους αναπληρωτές.

Δεν μας βρίσκει σύμφωνους η συνεχής μετακίνηση εκπαιδευτικών ανάλογα με τα κενά που θα προκύπτουν.

Τα  ΠΥΣΔΕ οφείλουν  να μετακινούν μόνιμους συνάδελφοι που έχουν σοβαρά προβλήματα, άσχετα από την πρόσληψη αναπληρωτών.

Δεν θεωρούμε τους συνάδελφους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς δεύτερης κατηγορίας που πρέπει να τοποθετούνται σώνει και καλά στα πιο απομακρυσμένα σχολεία.

Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών με βάση το αίτημα για εξίσωση τους!

Καλούμε τα ΠΥΣΔΕ να τηρήσουν τις διαδικασίες για την τοποθέτηση των αναπληρωτών στα εναπομείναντα κενά, καθώς και σε αυτά που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για μόνιμους και αναπληρωτές α΄ και β΄ φάσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»
Η Υπουργός Παιδείας αναλύει το όραμα για την Ανώτατη Εκπαίδευση: Από τη χρηματοδότηση των 120 εκατ. ευρώ στις στρατηγικές συνεργασίες με ξένα ΑΕΙ
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»