ΣΕΠΕ Αργολίδας: Γ.Σ στις 17/10 - Κάλεσμα εγγραφής Αναπληρωτών
Ανακοίνωση

ΘΕΜΑ 1Ο : «Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αργολίδας   Πέμπτη 17  0κτωβρίου 2019»

Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου μας από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, σας καλούμε σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 10-10-2019, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18:30 στο  4ο Δημοτικό  Σχολείο Ναυπλίου.

Αν   δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 14-10-2019, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 18:30 στο  4ο Δημοτικό  Σχολείο Ναυπλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 17-10-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στο 4ο Δημοτικό  Σχολείο Ναυπλίου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Ορισμός Προσωρινού Προεδρείου.

2.  Εκλογή Οριστικού Προεδρείου.

3. Ενημέρωση  από  το  Διοικητικό  Συμβούλιο για  τις εξελίξεις  και τις  δράσεις του  Συλλόγου.

4. Συζήτηση για τον «Αγωνιστικό Προγραμματισμό» της Δ.Ο.Ε. με σκοπό τη χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.

5.Κατάθεση προτάσεων, ψηφισμάτων, προβληματισμών των μελών του Συλλόγου μας για τα προβλήματα των σχολείων και των εκπαιδευτικών τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο-Αποφάσεις.

6. Ενημέρωση  από τους αιρετούς του Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Αργολίδας.

Καλούμε  όλους  τους  συναδέλφους,  μόνιμους  και  αναπληρωτές, να  πάρουν μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση του  Συλλόγου.

Θέμα 2ο:«Κάλεσμα εγγραφής Αναπληρωτών συναδέλφων στο Σύλλογο  Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας».

Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί τους συναδέλφους Αναπληρωτές να εγγραφούν ως μέλη στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Αργολίδας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής στις διαδικασίες και στη λήψη των  αποφάσεων του Συλλόγου. Η ετήσια συνδρομή για τους Αναπληρωτές ανέρχεται στο ποσό των Ευρώ.

ΘΕΜΑ 3ο : «Ανακοίνωση Συλλόγου για τις  επιθέσεις σε  βάρος Εκπ/κών»

Με αφορμή γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε σχολικές μονάδες του νομού μας αλλά και πανελλαδικά που αφορούν επιθέσεις εναντίον  εκπαιδευτικών εκ μέρους εξωσχολικών παραγόντων, θέλουμε να καταθέσουμε την απόλυτη αντίθεσή μας σε αυτές τις πρακτικές οι οποίες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στα  σχολεία μας, εμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία  και  συνεργασία  όλων  των  εμπλεκομένων στη σχολική πραγματικότητα.

Οι  ενέργειες αυτές παρακωλύουν την ομαλή εξέλιξη της  εκπαιδευτικής  διαδικασίας  και  στρέφονται τελικά εναντίον  της  προόδου των  μαθητών  μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει απερίφραστα τις εν λόγω πρακτικές και δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων ,οι οποίοι  υφίστανται άδικες επιθέσεις.