vrettakos
Ανακοίνωση

 

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ «OIL ONE» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» καταδικάζει ομόφωνα την απαράδεκτη ενέργεια της  OilOne να καταθέσει αγωγή κατά του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για συκοφαντική δυσφήμιση, φτάνοντας στο σημείο να διεκδικεί το ποσό των 500.000 € και την προσωποκράτηση του δημάρχου για ένα χρόνο.

Είναι ενέργεια προκλητική, που στόχο έχει να εκφοβίσει εκείνους που αγωνίζονται για την απομάκρυνση των καζανιών του θανάτου και για την απαλλοτρίωση του χώρου του πρώην εργοστασίου Λιπασμάτων Δραπετσώνας για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Αυτή η αγωγή πρέπει άμεσα να αποσυρθεί.

Δηλώνουμε ότι οι εκβιασμοί και οι απειλές δεν περνούν. Η δίκαιη πάλη των εργαζομένων και του λαού της περιοχής θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα