Erasmus+αυτοκίνητα στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Άργους
Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων ERASMUS+ Αυτοκίνητα 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2019 η εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος  κινητικότητας «ERASMUS+ Αυτοκίνητα», του 1ου ΕΠΑΛ ΆΡΓΟΥΣ η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία από 19 Μαρτίου έως 02 Απριλίου 2019. 

εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Γαληνός Ιωάννης, ο Υπεύθυνος για την Τεχνική Εκπαίδευση στην Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Νταντής Κωνσταντίνος, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιωάννης,  εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διευθυντές σχολικών μονάδων, καθηγητές καθώς και πλήθος γονέων και μαθητών από την ευρύτερη περιοχή.

Μεταξύ άλλων ο Διευθυντής τόνισε τη σημασία πραγματοποίησης του Προγράμματος για τη σχολική μονάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους. Επιπλέον, ο συντονιστής του προγράμματος κος Γλεντζές Ιωάννης παρουσίασε τις βασικές πτυχές της δράσης κινητικότητας, ενώ εκπρόσωπος των συμμετεχόντων μαθητών μίλησε για την εμπειρία και τα οφέλη που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες μαθητές από το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio-kleisto.jpg
Ξεσηκωμός στη Γλυφάδα: Σφοδρές αντιδράσεις για το «λουκέτο» στο 16ο Δημοτικό

Κλιμακώνεται η αντίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας στη Γλυφάδα μετά την πρόταση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας...

Ξεσηκωμός στη Γλυφάδα: Σφοδρές αντιδράσεις για το «λουκέτο» στο 16ο Δημοτικό
Εκπαίδευση
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: «277 προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά τα κενά παραμένουν»
277 νέες προσλήψεις αναπληρωτών , αλλά τα κενά μένουν: Χάος και εξάντληση στα σχολεία - Το σχόλιο του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλου
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: «277 προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά τα κενά παραμένουν»