Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα Ναρκωτικών
Ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν «σκληρά και μαλακά» ναρκωτικά, υπάρχουν ναρκωτικά. Δεν είναι ούτε αθώα, ούτε μοδάτα, ούτε φάρμακα, ούτε η λύση των προβλημάτων. Τα ναρκωτικά είναι ό,τι μαρτυράει το όνομά τους: Νάρκη στο μυαλό και την ανθρώπινη υπόσταση, νάρκη στην πραγματική ελευθερία, νάρκη στην  ελπίδα για μια καλύτερη ζωή, νάρκη και στον αγώνα για τη ζωή που μας στερούν αλλά που μπορούμε να έχουμε, με δικαιώματα και αξιοπρέπεια για τον καθένα. Θέλουμε τη νέα γενιά πρωταγωνιστές της ζωής και όχι στο περιθώριο.

Θέλουμε τα παιδιά μας, τους νέους, με καθαρή συνείδηση και μυαλό. Για να μπορούν να διαμορφώσουν τη ζωή που τους αξίζει. Κανένας συμβιβασμός με τα ναρκωτικά. Κάθε απόπειρα νομιμοποίησής τους είναι στην ουσία προσπάθεια να μάθουμε να ζούμε με τη φτώχεια, την ανεργία, την αμορφωσιά, τις αιτίες δηλαδή που τα προκαλούν. Ως γονείς θέλουμε τα παιδιά μας, τους νέους ανθρώπους, με καθαρό μυαλό και ψυχή να αγωνίζονται για τη ζωή τους, να χτίζουν το μέλλον που τους αξίζει.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας καλεί σε διαρκή αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις και διεκδικεί να δοθεί βάρος στην πρωτογενή πρόληψη με στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού μέσα στην εκπαίδευση.

Με Εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet