ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Εκλογές και διεξαγωγή γενικής συνέλευσης
Εκλογές και Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Υπενθυμίζουμε πως την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Αθηνών στο Θησείο (Αγίων Ασωμάτων 16-20 & Διπύλου), θα διεξαχθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για τις υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή λήγει την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

α) Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.,

β) Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού,

γ) Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η Ελεγκτική Επιτροπή,

δ) Προγραμματισμός Δράσης της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για την επόμενη διετία  (προτάσεις για συζήτηση και λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση),

ε) Απολογισμός Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., στ) Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Όσοι εκ των συναδέρφων-αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και για την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση υποψηφιότητας και να την αποστείλουν  μέχρι και  την Πέμπτη 27 Ιουνίου ηλεκτρονικά στο e–mail της Ομοσπονδίας  [email protected] Πηγή: www.especial.gr