εκλογές
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρόταση μετάθεσης στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την  ανακοίνωση για τη διεξαγωγή  των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη, θεωρεί επιβεβλημένη την αναβολή του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και τον προγραμματισμό του από το ΔΣ της ΟΛΜΕ στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου (29/6 με 2/7/2019), λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, θα υπονομεύσει την ανάγκη ουσιαστικής συζήτησης για τα προβλήματα – αιτήματα και την οργάνωση της αγωνιστικής μας δράσης για το επόμενο δίχρονο.

Ο κλάδος μας δεν έχει ανάγκη αυτή την περίοδο μια κοινοβουλευτικού τύπου οξυμένη αντιπαράθεση επικεντρωμένη στις βουλευτικές εκλογές, χωρίς τα δεδομένα της νέας κυβέρνησης, του νέου Υπουργείου Παιδείας  και των προγραμματικών τους δηλώσεων.

Καλούμε το ΔΣ της ΟΛΜΕ και με βάση το καταστατικό να προχωρήσει στην αναβολή του συνεδρίου, ορίζοντας νέες ημερομηνίες στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.                                                                       

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στιγμές πανικού στη Λα Ρομάνα: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Δομινικανή Δημοκρατία: Αεροσκάφος συνετρίβη σε αεροδρόμιο – Αγωνία για τους επιβαίνοντες (Video)
Στιγμές πανικού στη Λα Ρομάνα: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Δομινικανή Δημοκρατία: Αεροσκάφος συνετρίβη σε αεροδρόμιο – Αγωνία για τους επιβαίνοντες (Video)
Ισχυρός σεισμός στην Εύβοια
Βόρεια Εύβοια: Νύχτα αγωνίας μετά τα 5,2 Ρίχτερ - Ρωγμές σε σπίτια, τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι
Βόρεια Εύβοια: Αγωνία μετά το μπαράζ σεισμών -Ζημιές σε σπίτια, τι βλέπουν οι σεισμολόγοι
Βόρεια Εύβοια: Νύχτα αγωνίας μετά τα 5,2 Ρίχτερ - Ρωγμές σε σπίτια, τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι