Ακυρώθηκαν τα σεμινάρια της αξιολόγησης στη Β Διεύθυνση ΠΕ Αθήνας
Ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου επιμόρφωσης των συντονιστών για την αξιολόγηση στη Β΄ Διεύθυνση Π. Ε. Αθηνών στην έδρα του 2ου ΠΕΚΕΣ Αττικής (Έλλης 3, Χαλάνδρι). Εκπαιδευτικοί από 3 Συλλόγους Π. Ε. (Αμαρουσίου, «Γ. Σεφέρης» & «Ο Περικλής») της Β΄Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων του 2ου ΠΕΚΕΣ Αττικής (Έλλης 3, Χαλάνδρι). Και τις τρεις ημέρες (15,16 και 17 Απριλίου), οι συντονιστές/συντονίστριες αποχώρησαν και το σεμινάριο ματαιώθηκε.

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται νικηφόρα!

Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν ξανά το μήνυμα ότι η αξιολόγηση/αυτοαξιολόγηση δεν θα περάσει τις πύλες του δημόσιου σχολείου!

Το εκπαιδευτικό κίνημα, όπως απέδειξαν και οι μαχητικές και μαζικές διαδηλώσεις του Γενάρη, έχει την ικανότητα εδώ και 25 χρόνια να ακυρώνει τα σχέδιά τους.

• Συνεχίζουμε την υπεράσπιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
  • Να αποσυρθεί ο ν. 4547/2018 και η Υ.Α. 1816/ΓΔ4 της αξιολόγησης.
  • Όχι στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση. Παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στο σχολείο.
  • Κηρύσσουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης που προβλέπει ο ν.4547/18 και η Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019. Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, όλους τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων & νηπιαγωγείων ευθύνης του Συλλόγου μας σε καθολική συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Η αξιολόγηση δεν θα περάσει.

Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να κηρύξει απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ALFAVITA.GR

Μόρια αναπληρωτών: Μοριοδοτούμενο Εξ αποστάσεως ECDL - Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ

Νέα τμήματα στο 400 ωρών εξ αποστάσεως σεμινάριο "Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης"

best of network