Α ΕΛΜΕ Κορινθίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Οικονομικών, 5/3
Ανακοίνωση της Α ΕΛΜΕ Κορινθίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Οικονομικών,  Τρίτη 5 Μαρτίου 2019,  ώρα 12.30 μ.μ.,   

                                          Για να απαιτήσουμε:     

    Χορήγηση του 13ου και του 14ου μισθού από  01/ 01/13 σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί η χώρα να γίνει ένα απέραντο δικαστήριο για τη διεκδίκηση του αυτονόητου.

  • Άμεση επανανομοθέτηση του 13ου και του 14ου μισθού στα επίπεδα του 2010 (ένας μισθός τα Χριστούγεννα, ½ μισθού το Πάσχα, ½ μισθού επίδομα αδείας), πριν τις περικοπές των μνημονίων
  • Άμεση επιστροφή στους εκπαιδευτικούς που ήταν σε διαθεσιμότητα από το 2013 - 2015 του 25% των μισθολογικών απολαβών τους για τα χρόνια της διαθεσιμότητας αλλά και τον υπολογισμό του αντίστοιχου ποσού στις συντάξιμες αποδοχές τους.

 

      ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ Α΄Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ     

      Η Ο.Λ.Μ.Ε. έχει κηρύξει για την Τρίτη 5 / 3 / 2019,  3ωρη στάση εργασίας από 11.00 έως 14.00. Το Δ.Σ της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας κηρύσσει 3ωρη συμπληρωματική-διευκολυντική  στάση από 08:00 έως 11:00  για τους εκπαιδευτικούς που  επιθυμούν να συμμετάσχουν στη  συγκέντρωση .

                                     ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

            Το Δ.Σ της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. θα μισθώσει λεωφορείο για τη συγκέντρωση.

Όσοι  επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο  να μας   ενημερώσουν μέχρι  τη    Δευτέρα 4 Μαρτίου  και ώρα 18:00  (τηλ. επικοινωνίας : 6946951392 -Σοφία Κανέλλου).  

σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν. Κεραμέως ξεπέρασε τα όρια - Απαράδεκτη και αήθης επίθεση στο Ν. Φίλη
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν. Κεραμέως ξεπέρασε τα όρια - Απαράδεκτη και αήθης επίθεση στο Ν. Φίλη
Η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην απάντηση της υπουργού Παιδείας στην ανακοίνωση που εξέδωσαν Νίκος Φίλης και Μερόπη Τζούφη
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν. Κεραμέως ξεπέρασε τα όρια - Απαράδεκτη και αήθης επίθεση στο Ν. Φίλη