Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Την δυναμική της τοπικής οικονομίας αλλά και τη βελτίωση των  παροχών και του βιοτικού επιπέδου μίας εκ των πολυαριθμότερων επαγγελματικών ομάδων του νομού μας στοχεύει να ενισχύσει η πρωτοβουλία της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου  για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία.

Ειδικότερα, μετά από την επιτυχημένη συμφωνία μεταξύ της εταιρείας Dodecanisos Seaways και του συνδέσμου ενοικιαζομένων δωματίων αφενός και της Α΄ΕΛΜΕ αφετέρου (ειδική εκπτωτική πολιτική για τους εκπαιδευτικούς), η τελευταία ενδιαφέρεται να συνάψει συμφωνία με καταστήματα της Ρόδου και της ευρύτερης περιοχής ευθύνης νήσων  της Δωδεκανήσου προκειμένου να προσφέρει στα μέλη της εκπτώσεις και προνόμια.

Η προσπάθειά της Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου είναι να βοηθήσει σ' αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο τους εκπαιδευτικούς μέλη της, αλλά και τους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις οικογένειες τους, δια μέσου αυτής  της  Εκπτωτικής Κάρτας. Όσοι από τους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να στείλουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected].

Το σχέδιο μας είναι απλό και αν δράσουμε συλλογικά εκπαιδευτικοί και  εμπορικός κόσμος, θα υπάρχει από τη μία το οικονομικό όφελος του εκπαιδευτικού  κερδίζοντας και απολαμβάνοντας αξιόλογες εκπτώσεις και από την άλλη το όφελος κάθε καταστήματος ή επιχείρησης που θα έχει εν δυνάμει εξασφαλισμένο, έναν ικανοποιητικό αριθμό πελατών αφού η Α΄ ΕΛΜΕ αριθμεί 1200 μέλη, αλλά ουσιαστικά πολύ περισσότερα των 2500, αν λάβει κανείς υπόψη του και τις οικογένειες αυτών.

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4