Θα συζητηθούν:
- · Διορισμοί, πτυχίο – προϋπηρεσία, κριτήρια. Άμεσες μελλοντικές κινητοποιήσεις.
- · Εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών/ τριών.
- · Υλοποίηση προτάσεων όπως κατατέθηκαν στην σύσκεψη που έγινε στα πλαίσια Καμπάνιας για την Προστασία της Μητρότηταςστις 12 Νοεμβρίου.
Απαιτούμε τον απόλυτο και έμπρακτο σεβασμό στο δικαίωμα της κάθε γυναίκας στη μητρότητα!
το καθεστώς ανασφάλειας και εκβιασμού απέναντι στις εργαζόμενες μητέρες που απολύονται ή παραιτούνται από τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και η απαράδεκτη εξαίρεση των αναπληρωτριών εκπαιδευτικών από την 9μηνη άδεια ανατροφής παιδιού και η στέρηση μισθού, ενσήμων και προϋπηρεσίας από νέες μητέρες που επιλέγουν να πάρουν άδειες χωρίς αποδοχές ή και να μην αποδεχτούν τη θέση τους καλά κρατούν!
Δίνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο αγώνας μας για το δικαίωμα όλων των εργαζομένων σε σταθερή και μόνιμη εργασία και την εξίσωση των όλων των δικαιωμάτων αναπληρωτών/ τριών συνεχίζεται δυναμικά!
Κανένας αναπληρωτής μόνος ή απέναντι στον άλλον!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom