Την Παρασκευή, 3/8/2018 κλιμάκιο της Ο.Λ.Μ.Ε. υποδέχθηκε στη Ραφήνα ομάδα Τούρκων και Κούρδων μελών των σωματείων της KESK και της EGITIM SEN που έφθασαν μετά από πολύωρο ταξίδι με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.
Το πούλμαν με 26 συνολικά άτομα μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια (φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα) που οι επισκέπτες παρέδωσαν στους χώρους συγκέντρωσης της βοήθειας στο Δήμο Ραφήνας, μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.
Ακολούθησε πάντα με τη συνοδεία των μελών της ΟΛΜΕ, επίσκεψη στο Δημαρχείο, συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Ραφήνας και τέλος επίσκεψη στο χώρο της τραγωδίας στο Μάτι.
Η ΟΛΜΕ με συγκεκριμένες ενέργειες δείχνει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από αυτή την τραγωδία. Η Ομοσπονδία με κάθε τρόπο θα συνεχίσει να ενισχύει κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία αλληλεγγύης και συναδέλφωσης μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων των δύο χωρών.
Ήταν μία σημαντική και συγκινητική στιγμή ανάδειξης της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης των Τούρκων συναδέλφων προς τους πάσχοντες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ