Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Ελασσόνας

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ελασσόνας συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1 Αυγούστου στο Δημαρχείο της πόλης για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στην Ανατολική Αττική.

Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, θα βρίσκεται στον χώρο του Δημαρχείο ειδικό συνεργείο για να εκτελέσει την αιμοδοσία.

Σε τούτες τις τραγικές στιγμές που βιώνει ολόκληρη η χώρα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε όρθιοι και αλληλέγγυοι σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας έτσι  στους συνανθρώπους μας μια ελπίδα ζωής!!

Καλούμε φίλους και συναδέλφους να είναι εκεί…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Ημερίδα ΕΚΠΑ: «Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού στην Ελλάδα σήμερα: δυσκολίες, προκλήσεις και προοπτικές»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου και είναι δωρεάν
Ημερίδα ΕΚΠΑ: «Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού στην Ελλάδα σήμερα: δυσκολίες, προκλήσεις και προοπτικές»