Δραματικές στιγμές στο Ρέθυμνο: Απεγκλωβισμοί πολιτών από παράκτιες περιοχές λόγω του πύρινου μετώπου

Ανακοινώσεις 0

Απολογιστική συνέλευση διοικητικών υπαλλήλων ΥΠΠΕΘ Μακεδονίας-Θράκης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
​Με την παρουσία του Γ. Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ κ. Αγγελόπουλου Γιώργου και πλήθους μελών μας πραγματοποιήθηκε, χθές 26 – 03 - 2018 στη Θεσσαλονίκη,

Με την παρουσία του Γ. Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ κ. Αγγελόπουλου Γιώργου και πλήθους μελών μας πραγματοποιήθηκε, χθές 26 – 03 - 2018  στη Θεσσαλονίκη, η ετήσια γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας στη Μακεδονία και Θράκη.

Ο Γ. Γραμματέας χαιρέτησε τη συνέλευση, ανέφερε τις πρωτοβουλίες που έχει  πάρει η Πολιτική Ηγεσία για τη στελέχωση των περιφερειακών υπηρεσιών, κυρίως με τις μετατάξεις εκπαιδευτικών, δεσμεύτηκε για την χορήγηση και φέτος του ποσού των 5000 ευρώ από το Π.Δ.Ε. σε κάθε διεύθυνση εκπαίδευσης, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών, ζήτησε τη στήριξη  των διοικητικών υπαλλήλων για την λειτουργία του νέου οργανισμού του ΥΠΠΕΘ και διαβεβαίωσε ότι αναζητείται λύση για το ζήτημα που προέκυψε με τις τοποθετήσεις των διοικητικών υπαλλήλων στις σχολικές μονάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαρίστησε τον Γ. Γραμματέα για την παρουσία του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία που υπάρχει, ενημέρωσε για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τον οργανισμό, ζήτησε να δοθεί  δικαίωμα υπογραφής και στους  προϊσταμένους των περιφερειακών υπηρεσιών,  για τις αρμοδιότητες των τμημάτων τους και επεσήμανε στον Γ. Γραμματέα την αντίθεση του κλάδου στον αποκλεισμό των διοικητικών υπαλλήλων από τις θέσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης, γεγονός που θα προκαλέσει νομικές και συνδικαλιστικές αντιδράσεις από τα Α/θμια Σωματεία μας και την ΠΟΣΥΠ.

                                                     

                                                            Για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις