Σχολικά γεύματα 2026-2027: Ξεκινούν από την Τρίτη σε 1.982 Δημοτικά Σχολεία - Η λίστα

Ανακοινώσεις 0

Δ' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Άμεση επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση

Οι επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας και τη Μ. Ανατολή συμπυκνώνουν την όξυνση των αντιπαραθέσεων,. που σε συνθήκες συστημικής κρίσης εντείνονται, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των ενεργειακών δρόμων, και εμπλέκουν μια σειρά από χώρες σε πολεμικά σενάρια και ανταγωνισμούς. 

Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για την κλιμάκωση και την τροπή που παίρνουν τα γεγονότα με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν και βρίσκονται προφυλακισμένοι στην Τουρκία.

Το Δ.Σ. της Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης :

Συμπαραστέκεται στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και στις οικογένειες αυτών.

Την άμεση επιστροφή τους στην Ελλάδα και στις οικογένειές τους.

Να σταματήσουν άμεσα οι απάνθρωπες επιχειρήσεις παρεμπόδισης των προσφύγων από την ελπίδα να ζήσουν σε μη πολεμικό περιβάλλον και της εκδίωξής τους από τους στρατούς Ελλάδας, Τουρκίας και Frontex,  που οδηγούν σε τραγικές ανθρώπινες απώλειες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις