Thumbnail
Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων

         Η τελευταία Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας στις 21 Ιανουαρίου 2018 έκρινε απαράδεκτες τις νέες ρυθμίσεις του 30ωρου και αποφάσισε τη μη εφαρμογή τους με την κάλυψη της ΟΛΜΕ.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων συμφωνεί και ομόφωνα

1.Επισημαίνει ότι η εγκύκλιος δεν αναφέρεται σε υποχρεωτική παραμονή των εκπαιδευτικών στα σχολεία για 30 ώρες. Επαφίεται στο φόρτο των παλιών και νέων εξωδιδακτικών εργασιών που περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος μνημονιακού γραφειοκρατικού παροξυσμού και στον υπερβάλλοντα ζήλο ορισμένων στελεχών της διοίκησης, να επιβάλουν το 30ωρο. Η ΕΛΜΕ Α' Κυκλάδων δηλώνει ότι θα πάρει κάθε δυνατό μέτρο απέναντι στην αυθαιρεσία οποιουδήποτε διοικητικού στελέχους επιχειρήσει να επιβάλει το ωράριο 8-2.

2.Καλεί τους συναδέλφους να συνεχίσουν να εργάζονται όπως μέχρι σήμερα, με την κάλυψη της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων.

3.Καλεί τους διευθυντές των σχολείων να σεβαστούν τις αποφάσεις του κλάδου και να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια θα επιδείνωνε τις εργασιακές μας σχέσεις στο σχολείο, θα επιβάρυνε το εκπαιδευτικό κλίμα και θα υπονόμευε το πνεύμα καλής συνεργασίας στους συλλόγους διδασκόντων.

Σε κάθε περίπτωση καλεί όλα τα μέλη μας να απευθυνθούν ΑΜΕΣΩΣ στην ΕΛΜΕ για οποιαδήποτε σχετική όχληση της διοίκησης του σχολείου ή της διεύθυνσης.

Τηλέφωνα:

Πρόεδρος:  Δημήτρης Παπαδημητρίου 6945987267

Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Τσιομπάνης 6932318575

Γραμματέας: 6988746258

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τραμπ
Παραλήρημα Τραμπ λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη: «Όποιος Εβραίος ψηφίσει Μαμντάνι είναι ηλίθιος»
Ο Τραμπ καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μην ψηφίσουν τον Μαμντάνι για δήμαρχο
Παραλήρημα Τραμπ λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη: «Όποιος Εβραίος ψηφίσει Μαμντάνι είναι ηλίθιος»
βοριζια
Εξελίξεις στα Βορίζια: Παραδόθηκαν οι δράστες του μακελειού
Συνολικά, εμπλέκονται έξι άτομα, ανάμεσά τους τέσσερα αδέλφια, ένας ξάδελφος και ο 39χρονος πατέρας πέντε παιδιών που έχασε τη ζωή του.
Εξελίξεις στα Βορίζια: Παραδόθηκαν οι δράστες του μακελειού
εκλογες
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους εκπαιδευτικούς της Καρδίτσας να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές για το νέο ΔΣ της...

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές