Β ΕΛΜΕ Αθήνας: Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια 12/1 και 15/1
Β ΕΛΜΕ Αθήνας

Έχουν  κατατεθεί και ψηφίζονται στη Βουλή τη Δευτέρα 15/1, τα μέτρα της 3ης αξιολόγησης, που συμπεριλαμβάνουν τη συμφωνία του Υπουργείου για το 30ωρο παραμονής στα σχολεία, τις νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων αλλά και την επαναφορά της κατάπτυστης τροπολογίας για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών για χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία από 500 ευρώ, την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, τη μείωση των προνοιακών επιδομάτων κλπ.

Τα μέτρα αυτά δεν πρέπει να περάσουν

• Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν καλέσει σωματεία και ομοσπονδίες την Παρασκευή 12/1. Κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας 11πμ με 2μμ και καλούμε στα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας.

• Καλούμε τη Δευτέρα 15/1 σε συμμετοχή, στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια με την  3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ 8πμ με 11πμ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ μέχρι το τέλος του πρωινού κύκλου.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ 3ης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

best of network