Α ΕΛΜΕ Αχαϊας: Κάλεσμα για κινητοποίηση στις 10/1, ΓΣ στις 11/1 και απεργιακή κινητοποίηση
Α ΕΛΜΕ Αχαϊας

Μετά τον ορυμαγδό των μέτρων της λεγόμενης «γ’ αξιολόγησης» μεταξύ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και «θεσμών», των προτάσεων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, του ΔΣ της ΟΛΜΕ και άλλων Ομοσπονδιών και σωματείων, το ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε, εκτός της εκδήλωσης – πορείας της Τρίτης 9/1/2018 για τα 27 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα και τα εξής:

1) Την αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/1/2018 και ώρα 1.30μμ έξω από την περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης της Ακτής Δυμαίων. Έτσι καλεί τα μέλη της να δώσουν αγωνιστικό παρόν, όπως και τις όμορες ΕΛΜΕ Δυτ. Ελλάδας.

2) Καλεί σε Γεν. Συνέλευση τα μέλη της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας την Πέμπτη 11/01/2018 και ώρα 7.00μμ στο ισόγειο του Εργ. Κέντρου Πάτρας.

3) Καλεί σε απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης (Δευτέρα ή Παρασκευή) με την μορφή δύο στάσεων εργασίας από ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

4) Είναι σε εγρήγορση λόγω των εξελίξεων για κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο ή δράση πριν ή και κατά την Γεν. Συνέλευση της Πέμπτης.

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Σιάχος Χρήστος                   Μπούρδαλας Παναγιώτης

best of network

σχετικά άρθρα

Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!
Πολλοί -ακόμη και νοσοκομεία ή κλινικές- θεωρούν ότι ένας χάκερ πιο εύκολα θα παραβιάσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή παρά ένα μηχάνημα φαξ.
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!