Η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στο γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου Εύβοιας
 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στο Αναξαγόρειο γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου Εύβοιας

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί του γυμνασίου Ν. Λαμψάκου, μέλη του συλλόγου διδασκόντων σε συνεργασία με τους μαθητές, περιλάμβανε ομιλίες, προβολή βίντεο, ταινιών, έκθεση φωτογραφιών, απαγγελίες των μαθητών, ηχητικά αποσπάσματα τραγουδιών κλπ.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η εκπαιδευτικός Μαρία Φραγκομανώλη, την εικαστική η εκπαιδευτικός Ναταλία Βάβουρα και την ηχητική υποστήριξη ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Ρόντε.

Το πρόγραμμα

Παρουσίαση από τους μαθητές. Ο πανηγυρικός της ημέρας. "Η πόρτα του Πολυτεχνείου". Χρονικό. Τραγούδι, "Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ". "Ένα τανκ στο κρεβάτι μου", προβολή ταινίας. "Ο άνθρωπος της σφαλιάρας", προβολή ταινίας. "Ένας ζεστός Νοέμβρης". "1050 χιλιόκυκλοι". Τραγούδι, "Μη με ρωτάς". "Το άρμα Μ47". "Στο Διομήδη Κομνηνό". Τραγούδι, "Νοέμβρης 1973". "Επίγραμμα για το Πολυτεχνείο". "Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος". "Ένας νομοταγής πολίτης", προβολή ταινίας. Εθνικός Ύμνος.

☆ Περισσότερες πληροφορίες, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

1. http://blogs.sch.gr/gymnlamp

2. http://periballonandschool.blogspot.gr

3. http://mathitikhefimerida.blogspot.gr

 

σχετικά άρθρα

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 
Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα...

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά