Σύλλογος ΠΕ Πάρου - Αντιπάρου: Ψήφισμα υπέρ των εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕ
Σύλλογος ΠΕ Πάρου - Αντιπάρου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π.Καλλιέρος» ζητάμε από κάθε αρχή δικαστική, οικονομική, πολιτική να μην εμποδίσει την λειτουργία του εργοστάσιου ΒΙΟ.ΜΕ. από τους εργαζόμενους του και να διευκολύνει τις προσπάθειες τους να νομιμοποιήσουν την λειτουργία για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους.

Θεωρούμε ανήθικη κάθε προσπάθεια εμπόδισης της λειτουργιάς του εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ. και υπενθυμίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στον τόπο μας και ότι στην συλλογική ευθύνη που έχουν οι λειτουργοί του τόπου έχουν το μερίδιο τους και οι δικαστικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε για να πάρουν τα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους, αλλά έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν προσπάθειες για να πάρουν στα χέρια τους τη λειτουργία του εργοστασίου οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Ζητάμε να πάρετε θέση υπέρ του εργαζόμενου λαού και της κοινωνίας που υποφέρει!

Καλούμε τη ΔΟΕ, τα Σωματεία, τους Συλλόγους Εργαζομένων αλλά και την ευρύτερη κοινωνία να στείλουν ψηφίσματα και να δείξουν την αλληλεγγύη τους με κάθε τρόπο.

(βλ.πληροφορίες)

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Lockdown: Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού

Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Απριλίου

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ