Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενημέρωση 

Η δίκη ξεκίνησε στις 9.15 π.μ. με αίτημα των μηνυτών να αναβληθεί, λόγω ασθενείας του δικηγόρου τους. Η έδρα δε δέχτηκε το αίτημά τους, με τη δικαιολογία, ότι παρίστατο και δεύτερος δικηγόρος τους,που μπορούσε να τους εκπροσωπήσει. Τότε αυτοί ζήτησαν 1 ώρα αναβολή, για να έρθει ο πρώτος δικηγόρος τους. Η έδρα το δέχτηκε, αλλά ο πρώτος δικηγόρος δεν προσήλθε ποτέ με αποτέλεσμα η δίκη να συνεχιστεί ξανά από τις 10.30 π.μ. με τον δεύτερο δικηγόρο τους. 

Ύστερα από τη λύση διαδικαστικών ζητημάτων που έθεσαν οι δικηγόροι, ακολούθησε η κατάθεση των 2 μηνυτών, όπως και οι καταθέσεις των μαρτύρων του κατηγορητηρίου, χωρίς αυτές να ολοκληρωθούν, καθώς η συνεδρίαση διακόπηκε στις 3.00 μ.μ., λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Η δίκη με απόφαση της έδρας θα συνεχιστεί την Τρίτη 7-2-2017, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων ( κτίριο 6, αίθουσα 9, στις 10.00 π.μ. ) με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων του κατηγορητηρίου, των μαρτύρων της υπεράσπισης, τις αγορεύσεις των δικηγόρων και του εισαγγελέα, και θα ολοκληρωθεί με τις απολογίες.

Να ευχαριστήσουμε όλους( εκπαιδευτικούς, γονείς και άλλους φορείς ) που έδωσαν το παρόν στο δικαστήριο εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται...

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παιδίατρος
Προσωπικός Παιδίατρος: Χαμηλή συμμετοχή γονέων παρά τις δωρεάν υπηρεσίες μέσω ΕΟΠΥΥ
Περιορισμένο ενδιαφέρον για τον θεσμό – Προβληματισμός από παιδιάτρους για τις εγγραφές και τις συνθήκες συνεργασίας
Προσωπικός Παιδίατρος: Χαμηλή συμμετοχή γονέων παρά τις δωρεάν υπηρεσίες μέσω ΕΟΠΥΥ
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Αιχμές για τις αποχωρήσεις βουλευτών και αναφορές στον ρόλο της ΕΛ.Α.Σ. – Κάλεσμα για συσπείρωση και συνέχιση της πολιτικής πορείας του κόμματος
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»