Thumbnail
Συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 9 πμ

Αθωώθηκε ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος στη δίκη που διεξήχθη σήμερα Δευτέρα, μετά από πολλέ ςαναβολές. Η δίκη έγινε στο κτήριο 8 στην αίθουσα 2 και είχε αριθμό πινακίου 13

Ο Πρόεδρος της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας και πρώην μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Παύλος Αντωνόπουλος είχε συλληφθεί στις 8 Γενάρη του 2014, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων, για να καταγγείλουν την αντιδημοκρατική απαγόρευση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από τη Γενική Ασφάλεια Αττικής που είχαν προκηρύξει πολιτικές οργανώσεις για την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη χώρα μας.

Η συνέντευξη Τύπου δινόταν 2 ώρες πριν την ανακοινωμένη συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και ο συνάδελφος Αντωνόπουλος συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ μετά από απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, της οποίας τότε ήταν εκλεγμένο μέλος.

Η συνέντευξη δινόταν παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και μετά από συνεννόηση με τον αρχηγό των αστυνομικών δυνάμεων. Ενώ η συνέντευξη πλησίαζε στο τέλος της και χωρίς καμιά προειδοποίηση δυνάμεις των ΜΑΤ παρενέβησαν αναίτια και απρόκλητα και άρχισαν με βίαιο τρόπο να απομακρύνουν τους περίπου 15 εκπροσώπους που έδιναν τη συνέντευξη και να τους απωθούν προς την Ομόνοια. Χωρίς να προκληθεί κανένα επεισόδιο και απολύτως στοχευμένα ο διοικητής των ΜΑΤ προχώρησε στη σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου όπου αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν μετά μικρού διαστήματος στη ΓΑΔΑ. Εκ των υστέρων του απαγγέλθηκαν οι ανυπόστατες κατηγορίες για συμμετοχή σε απαγορευμένη συγκέντρωση και αντίσταση κατά της αρχής.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζήτησε την αθώωση του Παύλου Αντωνόπουλου και κατήγγειλε  τον αυταρχισμό της Αστυνομίας και της πολιτικής ηγεσίας που, όλο το τελευταίο διάστημα που ασκείται η πλέον βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ελληνικών Κυβερνήσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, στοχεύει στην τρομοκράτηση του λαού για να κάμψει τις αντιστάσεις του.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
"Όσο περνάνε οι μέρες βυθίζομαι στην κατάθλιψη": Η εξομολόγηση μίας αναπληρώτριας αποκαλύπτει το βάρος της καθημερινότητας
Η φωνή απόγνωσης μιας ολόκληρης κατηγορίας εκπαιδευτικών - Ένα μήνυμα που αποτυπώνει την πραγματικότητα
"Όσο περνάνε οι μέρες βυθίζομαι στην κατάθλιψη": Η εξομολόγηση μίας αναπληρώτριας αποκαλύπτει το βάρος της καθημερινότητας
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Η συγκλονιστική ιστορία του μαθητή που έγραψε 19.340 μόρια
Πώς η επιμονή και η οργάνωση χάρισαν -στον 2ο χρόνο προσπάθειας- την μεγάλη επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλήνιες: Η συγκλονιστική ιστορία του μαθητή που έγραψε 19.340 μόρια
βιβλία
Γλωσσική συνύπαρξη πίσω από τα ονόματα - Ελληνικά επώνυμα με αλβανική καταγωγή
Μία γλωσσική συνύπαρξη αιώνων αποκαλύπτεται μέσα από καθημερινά ελληνικά επώνυμα που κρύβουν αλβανική καταγωγή
Γλωσσική συνύπαρξη πίσω από τα ονόματα - Ελληνικά επώνυμα με αλβανική καταγωγή