Εκδικάζεται την Παρασκευή 27-1-2017 η υπόθεση της απόλυσης της συνδικαλίστριας στη ΒΙΜΕΚΕΠ, Χρυσούλας Τασολάμπρου επειδή είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση για τη μετατροπή των συμβάσεων έργου ορισμένου ή αορίστου χρόνου των εργαζομένων με μπλοκάκι (ΔΠΥ) σε συμβάσεις αορίστου χρόνου με μισθωτή σχέση εξαρτημένης εργασίας και με κατοχύρωση όλων των δικαιωμάτων τους.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας καλεί τους εκπαιδευτικούς να δώσουν αγωνιστικό παρόν την ημέρα που εκδικάζεται η αγωγή της απολυμένης συνδικαλίστριας (Παρασκευή 27-1-2017, στις 9:00 το πρωί), διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψή της.
Στο πρόσωπο της απολυμένης συνδικαλίστριας η εργοδοσία διώκει το δικαίωμα να συνδικαλίζεσαι, να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, να απεργείς, να οργανώνεις την πάλη των συναδέλφων σου, να διεκδικείς τα δικαιώματά σου. Διώκει το δικαίωμα να παλεύεις για να ανατραπούν οι αντεργατικές επιλογές που σε καταδικάζουν στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην μισοζωή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν
ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom